DesignEuropa Awards

Oficina d’Harmonització del Mercat Interior (OAMI – Oficina de Propietat Intel·lectual de la UE, EUIPO a partir del 23 de març), ha llançat una iniciativa de premis de disseny, DesignEuropa Awards, per posar en valor la importància del disseny com a font d’innovació i creixement. A més de la marca comunitària, l’Oficina gestiona el disseny comunitari registrat (DCR), creat el 2003 i que protegeix els dissenys en els 28 països de la UE amb una sola sol·licitud.

Si bé el premi no és de tipus econòmic, es realitzarà una campanya de promoció per als finalistes de les categories d’empreses, així com la seva invitació a la cerimònia de lliurament dels premis que se celebrarà a Milà el 30 de Novembre.

El concurs tracta de reconèixer a empreses que apostin pel disseny.
L’únic requisit formal és presentar un disseny – del qual se sigui titular – que estigui registrat com a Disseny Comunitari Registrat (DCR). Cada empresa pot presentar fins a 5 dissenys sempre que el dissenyador sigui diferent per a cada producte (un element fonamental és reconèixer el binomi empresa-dissenyador). Hi ha 3 categories: empreses “grans”, empreses petites o emergents, i una categoria especial de premi a la carrera d’un dissenyador.
Es poden enviar candidatures fins al 15 de juliol.

Les condicions i els formularis de sol·licitud estan disponibles a: designeuropaawards.eu

un comentario

Comments are closed.