Wellbeing at Work: Sessió sobre espais que milloren el benestar dels treballadors

“Wellbeing at Work”: El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa

El proper 20 de setembre el Clúster Disseny et convida a una sessió en que s’analitzarà el rol del disseny a l’hora de definir nous i millors espais que potenciïn el benestar dels treballadors, així com noves formes de relació. Experts d’ACCIÓ, Schneider Electric, Estudi Bonjoch, Vitra, A Piece of Pie i Magma Design donaran a conèixer les principals tendències en aquest àmbit, així com casos d’èxit protagonitzats per organitzacions que aposten de forma clara per integrar al treballador/a i les seves necessitats en els seus processos de transformació.

Un dels principals reptes que les empreses afronten és l’atracció i retenció d’aquell talent que les pot ajudar a fer el següent salt qualitatiu en el seu negoci. Per tal d’aconseguir-ho, l’empresa del segle XXI ha de ser capaç de valorar el benestar de les persones que hi treballen, promovent un bon clima laboral, generant interès i una major implicació en allò què li requereix el seu lloc de feina. Per això, cada vegada són més les empreses que s’esforcen a cuidar els seus integrants i com retenir el talent. Invertir en benestar físic, mental i emocional permet que una companyia sigui més eficient, competitiva i ben valorada.

La integració del treballador i de les seves necessitats en aquest procés de transformació de l’empresa esdevé clau. El disseny, una disciplina que situa la persona al centre a l’hora de generar innovació, pot ser una palanca potent per propiciar aquest canvi organitzacional, des de l’organització de processos de co-creació fins a la definició de nous i millors espais que facilitin el benestar del treballador i noves formes de relació.

Si vols aprofundir en aquesta macrotendència, que condicionarà la forma de fer de les empreses en un futur immediat, tens una cita el proper 20 de setembre al Disseny Hub Barcelona amb la sessió ‘Wellbeing at Work: El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa’ que organitza el Clúster Disseny, liderat per BCD Barcelona Centre de Disseny.

QUAN? Dimecres 20 de setembre de 10.00h a 12.30h
ON? Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes 37-38, 08018 Barcelona)
ACCÉS:
• Gratuït per a membres del Clúster Disseny
• 25€ per a membres d’altres clústers de la xarxa clusters.cat
• 50€ per a no membres de clusters.cat

Més informació sobre la sessió.