Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019 vol reconèixer els productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executat a Catalunya que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida

Ja està obert el període d’inscripció (que romandrà obert fins el 28/2/2019) i en aquesta tercera edició el premi consta de 3 categories:

  1. Producte (per a productes en el mercat)
  2. Producte en Desenvolupament (per a productes no comercialitzats)
  3. Disseny Jove (per a estudiants i titulats novells)

 

Enguany, el premi està dotat econòmicament amb 6.000 € per productes/serveis en el mercat o en desenvolupament i amb 3.000 € en la categoria Disseny jove. A més, ofereix també altres beneficis als guanyadors i participants, com ara la presència a l’exposició i al catàleg del Premi i la participació en altres activitats de difusió.
Un cop més, l’ADP participarà activament coma membres del jurat.

 


A més es celebrarà un Taller per professionals anomenat Fes-ho circular! , el 14 de febrer al Palau Robert a partir de les 18:30, basat en la metodologia de la Fundació d’Ellen Mc Arthur per fomentar la incorporació d’estratègies d’Economia circular alhora de dissenyar nous productes i serveis.
Activitat gratuïta, requereix inscripció prèvia.

 

 


Més informació premi a: premiecodisseny.gencat.cat
Més informació Taller a: PCE-2019-Taller-Fesho-Circular