MID_EMPRENEDORS: plataforma d’oportunitats per a joves creatius

Si ets menor de 30 anys, has estudiat disseny, belles arts, arquitectura o similars, resideixes a Catalunya i no estàs ocupat actualment, t’interessa conèixer el programa MID_EMPRENEDORS.

BCD, en el marc del Programa d’Itineraris per a l’Emprenedoria Juvenil (PIEJ) de la Fundación INCYDE, i amb el patrocini del Fons Social Europeu (FSE), llança la primera edició de MID_EMPRENEDORS, un programa de suport a la cultura emprenedora adreçat a joves creatius.

Aquesta iniciativa inclou formació específica sobre eines i recursos d’emprenedoria per a perfils creatius, impartida per professionals experts en l’àmbit del disseny, la innovació i l’emprenedoria; assessorament individualitzat i mentoring per als 60 participants seleccionats.

El programa, que es desenvoluparà entre els mesos de setembre a desembre, representa una oportunitat única per desenvolupar competències emprenedores, posar en marxa o impulsar una nova idea o projecte empresarial, ampliar coneixements que permetin accedir al mercat de treball en millors condicions i ampliar la xarxa de contactes i relacions. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de MOB – Makers Of Barcelona.

El programa, que es desenvoluparà entre els mesos de setembre a desembre, representa una oportunitat única per desenvolupar competències emprenedores, posar en marxa o impulsar una nova idea o projecte empresarial, ampliar coneixements que permetin accedir al mercat de treball en millors condicions i ampliar la xarxa de contactes i relacions. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de MOB – Makers Of Barcelona.


Més informació: Bases del programa MID_EMPRENEDORS (fitxer PDF)
Inscripcions: emplenar el formulari d’inscripció i enviar-ho amb el CV a midemprenedors@bcd.es.
Termini d’inscripció: fins al 31 d’octubre.