MID 2016, presenta la teva start-up

Torna la 6a edició del MID | Mercat d’Idees Disseny, un programa que promociona el talent creatiu i el connecta amb agents clau de l’ecosistema emprenedor per tal d’impulsar-lo i de crear oportunitats de negoci.

Aquesta edició consta d’una convocatòria única enfocada a start-ups creatives, ja constituïdes o en procés de fer-ho, que culminarà amb el FÒRUM MID, que se celebrarà el proper 22 de novembre a l’auditori del Disseny Hub Barcelona.

Si tens un perfil creatiu (dissenyador, arquitecte, professional de mitjans audiovisuals i interactius -cinema, vídeo, TV, ràdio, edició de música, podcasting, videojocs-, professionals del món de la publicitat, les arts escèniques, les arts visuals…) i ets co-fundador o soci d’una start-up innovadora en què el disseny és un factor clau, has de presentar el teu projecte!

El MID t’ajuda a promoure la teva proposta empresarial i a accelerar el seu creixement a través de les següents accions:

  • #MID_Money: connecta amb representants de xarxes d’inversors i altres agents facilitadors de finançament públic i privat i entitats acceleradores d’start-ups en una sessió tancada i prèvia al FÒRUM MID.
  • #MID_Knowledge: participa en sessions formatives i en una consultoria gratuïta d’una hora amb un expert en finances per enfocar la teva empresa.
  • #MID_People: promociona la teva start-up mitjançant el Fòrum MID, un vídeo promocional, l’exposició online del MID 2016 i la comunitat 2.0 de BCD (+44.800 seguidors).

Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre i la participació és gratuïta.

Més info a: bcd.es/mid