L’ADP participa com a Jurat al WEcontract

WEcontract BCN convoca el seu 1er concurs d’interiorisme hoteler per re-decorar el seu showroom situat en el Passeig de Gràcia de Barcelona. El concurs, obert tant a professionals com a estudiants, planteja la decoració de tres habitacions d’hotel de diferent estil: luxe, urbà i contemporani. En ell poden participar arquitectes, interioristes i professionals del disseny d’espais contract —en nom propi o a través del seu estudi o equip professional dedicat al disseny d’interiors—, o bé estudiants d’escoles de disseny d’interiors, independentment de la seva nacionalitat. Per a cadascún dels ambients que recull el plànol, hi han especificacions tècniques i relació dels productes a utilitzar. Així, emprant els catàlegs de les marques del showroom, els candidats poden presentar una sola proposta per a un dels tres estils d’habitació.

El termini de lliurament dels projectes s’estendrà fins al 15 de maig de 2017 i el lliurament dels premis, consistents en una dotació econòmica d’1.000€ per a cadascuna de les tres modalitats, es realitzarà del 7 al 14 de juny de 2017, en el Showroom WEcontract BCN, coincidint amb la Barcelona Design Week.

El jurat que valorarà les propostes estarà compost per un representant de la ADP -Associació de Dissenyadors Professionals amb Jordi Ginabreda Interiorisme-, un d’ELISAVA -Direcció del Postgrau en Disseny d’Interiors per a Hotels i New Hostelling), una entitat o organisme de promoció del disseny i un representant de WEcontract BCN.