Jornades de Co-Creació al Museu del Disseny

Des del Museu del Disseny de Barcelona ens conviden a participar en el taller de Co-Creació que tindrà lloc els propers 30 de juny i 1 de juliol, organitzat per Platoniq amb Europeana Foundation amb la participació del Museu del Disseny.

Es tracta d’un taller gratuït per treballar en la construcció de nous escenaris i prototips culturals, amb peces de les col·leccions de disseny de producte, de moda, gràfic, arts decoratives, gràfiques i tèxtils i indumentària que a poc a poc es van digitalitzant a Europeana.

Es treballarà a partir de peces reconegudes de les col·leccions de disseny de producte del Museu del Disseny de Barcelona ​​com les setrilleres de Rafael Marquina, el rostidor al vapor de silicona de Compeixalaigua Desingstudio o la mítica cadira BKF del Grupo Austral. Seguint metodologies amb el segell de Platoniq, amb diferents principis, mètodes i solucions que posen a l’usuari, juntament amb museus, associacions de professionals vinculades al disseny, gestors culturals, investigadors en disseny, al centre del procés de creació de valor, com a font pràctica i activa de coneixement, motivació i creació.

Les sessions tindran lloc el dijous 30 de juny de 10 a 18 h i el divendres 1 de juliol de 10 a 14 h.
El Museu ofereix refrigeris i dinar del dijous a tots els assistents.

D’estar interessat cal que et donis d’alta