Presentació del llibre d’Enric Huguet

La presentació oficial del llibre “ENRIC HUGUET. 60 anys de la història del disseny gràfic català.” tindrà lloc el dilluns 11 de juliol a les 17.30h a l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47 de Barcelona.

Comptarà amb la presència de l’Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Il·lm. Sr. Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans i el Sr. Enric Huguet, autor del llibre entre d6altres personalitats del disseny.


El llibre és un projecte de micromecenatge impulsat pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, on hi trobarem dibuixos i il·lustracions, cobertes de llibres, logotips d’empreses, cartells d’esdeveniments, productes quotidians, lletres i tipografies…, objectes tan habitualment anònims com freqüents que es generen en la ment i mitjançant la mà del dissenyador. El gruix principal de l’obra està dedicat al seu l’autor, i el volum està dividit en cinc apartats introduïts amb escrits de professionals del disseny gràfic i altres especialistes, alhora que il·lustrat amb gairebé quatre-centes reproduccions escollides.
Un repàs a seixanta anys de la nostra memòria gràfica i visual.


Més informació del llibre a: enrichuguet-el-llibre.org
Per l’assistència a la presentació: tel. 93 301 02 34 ó a comunicacio@dissenygrafic.org