L’ADP a Packaging Innovations

Els dies 23 i 24 de febrer es va organitzar a les instal·lacions del Fòrum de Barcelona una nova edició de la Fira Packaging Innovations / Labelling Innovations, on es mostren les principals novetats dels sectors del packaging i l’etiquetatge.

L’ADP va disposar d’un stand a la fira on, de la mà de Vicenç Marco, es va informar als assistents dels avantatges que un bon estudi de disseny pot aportar als seus productes, així com de la necessitat d’estar al dia en les últimes tecnologies de disseny per a optimitzar els resultats.

Per altra banda, un any més l’ADP va estar al càrrec de la Sala Brandpack ADP, on experts del sector van impartir ponències de màxim 45 minuts sobre temes directament relacionats amb el disseny de packaging. Els socis de l’ADP Vicenç Marco, Aktiva i Nomon Design van ser alguns dels conferenciants.

Celebrem el gran èxit que ha tingut aquest any la trobada i us convidem a participar-hi en properes edicions. Recordeu que l’ADP cedeix tant el seu espai al stand com a la Sala Brandpack ADP per a aquells que hi estigueu interessats.

Més informació