COLBACAT obre un directori de professionals.

COL·LEGI DE DOCTORS I LLICENCIATS EN BELLES ARTS I PROFESSORS DE DIBUIX DE CATALUNYA

Ens posem en contacte amb vostès per a transmetre’ls la informació referent al nou servei de directori professional que el nostre col·legi està posant en funcionament.
Per tal d’agilitzar els procediments, hem creat un directori de professionals que està a la disposició d’empreses, institucions, i entitats en general de l’àmbit artístic i de la comunicació.
Com a col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya, som el referent de tots i totes les professionals del sector de l’art, l’educació de l’art, el disseny, i la conservació i restauració del patrimoni, i per tant, el col·legi oficial que acull aquests professionals.  Aquest és un servei per als nostres col·legiats/ades, però també per a vostès, doncs en aquest directori  podran consultar els professionals que poguessin necessitar laboralment, consultar les especialitats, les titulacions complementàries i els serveis que hi ofereixen, ja siguin temporals o permanents.
Aquest directori és gratuït, de consulta oberta, i no requereix cap contrasenya ni inscripció. El
procediment és el següent:

  1. Fer la consulta al web.
  2. Posar-se en contacte amb el col·legi a través del correu colbacat@me.com i demanar més informació (currículum) sobre la persona o persones interessades.
  3. Finalment si el/la professional té el perfil requerit, el nostre col·legi els posarà en contacte.
    L’adreça directa del directori és: http://sites.google.com/site/documentacolbacat/home

Però també podran accedir-hi des del nostre web: http://www.colbacat.cat

Els criteris de cerca del directori són els següents:
Per número de col·legiat/ada. Per nom o cognoms. Per titulació. Per especialitat professional. Per si el col·legiat/ada ofereix serveis professionals. Per si el col·legiat/ada està buscant feina.
Les especialitats professionals del directori són les següents, tot i que es preveu que s’ampliïn:
Docència, Assessorament docent i de projectes educatius, Pintura, Escultura, Dibuix, Gravat, Conservació i Restauració, Disseny gràfic, Disseny industrial, Disseny d’indumentària, Disseny de teixits, Disseny de moda, Interiorisme, Paisatgisme, Escenografia, Imatge, Fotografia, Vídeo, Publicitat, Il·lustració, Còmic, Audiovisuals, Gestió cultural, Gestió artística, Comissariat, Historiador/ra de l’art, Crítica d’art.