Assamblea ADP 2011

El passat dimecres 26 de gener de 2011 una bona part de socis de l’ADP van reunir-se al restaurant Pla dels Àngels en un acte pensat per a passar una molt bona estona entre companys de professió.

Només arribar, l’Ada Parellada va rebre a tots els assistents fent-los posar un davantal i rentant-se les mans, i és que el sopar encara no estava preparat! Dividits en grups, els socis de l’ADP van convertir-se en cuiners per una nit i van preparar-se ells mateixos el menú.

En un ambient distès, la vetllada va transcórrer ràpidament i alhora que aprenien a cuinar exquisideses, els assistents van aprofitar per intercanviar experiències, anècdotes, plans de futur i van debatre sobre l’estat actual en que es troba la professió.

Esperem que gaudíssiu d’una vetllada agradable, per a que en tingueu un bon record els que hi bau ser i us animeu a venir en una propera ocasió els que no hi éreu, us n’envia’m un reportatge fotogràfic que ens ha fet arribar l’Albert Cern.

Aprofitem per agrair al Grup Semproniana que ens acollissin en un dels seus restaurants i a Lékué que facilitessin bona part dels utensilis que vam fer servir.