Entrades per a IoT Solutions World

Estem molt contents d’anunciar que hem aconseguit que l’ADP sigui l’únic representant del món del disseny en “Ambassadors Program” del proper IoT Solutions World que tindrà lloc els dies 18 i 19 d’octubre, a Barcelona.

Un esdeveniment únic on tots els professionals del disseny hauríem d’estar. Sobretot amb els beneficis que hem aconseguit: Free Exhibition Pass (que costa 60€), i 50% OFF Congress Pass.

 

El IoT Solutions World Congress és el lloc on la transformació digital es torna real. Un esdeveniment dedicat exclusivament a unir proveïdors del món digital amb la indústria, amb la finalitat d’ajudar a augmentar la productivitat a través de la tecnologia més disruptiva.

Després de tres edicions, l’esdeveniment s’ha convertit en la referència mundial per al IoT, amb 32.000m2 i més de 300 expositors per seguir explorant les últimes innovacions industrials per brindar als visitants l’experiència i les estratègies d’avantguarda necessàries per capitalitzar el IoT .

L’esdeveniment s’enfocarà en 7 punts: Transport Connectat, Fabricació, Energia, Salut, Edificis, Open Industry & Enabling IOT, i també tindrà 2 esdeveniments col·locats: el Blockchain Solutions World i AI & Cognitive Systems Fòrum.

L’esdeveniment del Congrés Mundial de Solucions IoT està organitzat per la Fira de Barcelona en associació amb Industrial Internet Consortium.

Entra a l’àrea de membres de l’ADP per obtenir els codis d’accés a IoT.

Esperem veure’t en el futur!