Elisava guanya als Pentawards

Una representació del Màster en Disseny de Packaging d’ELISAVA ha viatjat a Londres a finals de setembre per formar part de la Cerimònia d’entrega dels reputats premis atorgats per Pentawards.

La gala, que ha tingut lloc al Royal Institute of British Architects, ha estat carregada de nervis i tensió, però finalment hem conegut la notícia: dos projectes sorgits del treball d’alumnes d’aquest programa han obtingut premi en la categoria Bronze. Es tracta del projectes Genové, de Laia Fusté, Paula Sánchez, Laia Truque i Miriam Vilaplana; i Lxhero, de Vania Nedkova.

L’emoció i l’enhorabona són dobles si tenim en compte que les nostres alumnes competien amb alguns dels millors estudis i agències de disseny del món com Design Bridge, Lewis Moberly o Mousegraphics.
Dos projectes de Packaging d’ELISAVA guanyen els prestigiosos Pentawards
Tanmateix, la visita, en què ha participat la Directora del Màster Eva Minguella, ha servit per establir contactes i planificar possibles col·laboracions futures.
A tot això, la comitiva ha aprofitat el viatge a la capital britànica per visitar el London Design Festival, un dels festivals internacionals de disseny més importants.