Dissenyadors per Haití

El catastròfic terratrèmol que ha destruït Haití aquest mes de gener ha commogut el món sencer. La devastació d’aquest país ha provocat una gran onada de suport per part de particulars, empreses i entitats d’arreu, incloent la comunitat del disseny.
S’han posat en marxa diverses iniciatives per reunir fons i recolzament per als haitians. Icograda les ha recopilat i anima a participar-hi per tal d’unir i coordinar els esforços del món del disseny.

Haiti Earthquake Rebuilding
“Arquitecture for Humanity” començarà en breu a investigar les opcions existents per a endegar projectes de reconstrucció en col·laboració amb els seus partners sobre el terreny. Per ara han obert una línea de recolzament a aquest projecte de llarg plaç.
Clicka AQUÍ per a més informació.

Designers for Haiti
gráffica.info, un portal informatiu dedicat exclusivament al món del disseny està organitzant actes de solidaritat per als afectats del terratrèmol. Tota la recaudació serà entregada a la Creu Roja.
Clicka AQUÍ per a més informació.

Altres agrupacions de dissenyadors, com AIGA, animen a realitzar donatius a entitats com Metges sense Fronteres abans de poder començar cap tipus d’acció directa.
Clicka AQUÍ per a més informació