Convocatòria MID_Emprenedors

MID_EMPRENEDORS, és un programa de suport a la cultura emprenedora entre els joves creatius menors de 30 anys, que hagin estudiat disseny, belles arts o arquitectura, residents a Catalunya, i que no estiguin ocupats actualment.

El programa inclou serveis de formació específica i visites a start-ups, així com un servei d’acompanyament (mentoring) per a aquells que vulguin impulsar una idea o projecte empresarial independentment de la fase de desenvolupament en la que es trobi, no és obligatori tenir una idea inicial.

Les places són limitades a un nombre de 60 participants, el període d’inscripció ja és obert, fins el 29 de juliol del 2016.

La primera edició de MID_EMPRENEDORS, un programa de suport a la cultura emprenedora, està impulsar pel BCD, en el marc del Programa d’Itineraris per a l’Emprenedoria Juvenil (PIEJ) de la Fundación INCYDE, i amb el patrocini del Fons Social Europeu (FSE) i la col·laboració de MOB – Makers Of Barcelona.

Aquesta iniciativa inclou formació específica sobre eines i recursos d’emprenedoria per a perfils creatius, impartida per professionals experts en l’àmbit del disseny, la innovació i l’emprenedoria; i assessorament individualitzat i mentoring per als 60 participants seleccionats.

El programa, que es desenvoluparà entre els mesos de setembre a desembre, representa una oportunitat única per desenvolupar competències emprenedores, posar en marxa o impulsar una nova idea o projecte empresarial, ampliar coneixements que permetin accedir al mercat de treball en millors condicions i ampliar la xarxa de contactes i relacions.

Pots consultar les bases, més informació a: bcd.es