Comunicat President ADP

Benvolguts Socis i amics de l’ADP,

En primer lloc espero esteu tots be i ja en forma. Sembla que aquest confinament s’està acabant i l’ADP torna posar-se en marxa, de fet no hem estat parats.

Pensant en vosaltres us expliquem que, durant la vigència de l’estat d’alarma sanitària des de la Junta vàrem creure oportú deixar de passar-vos les quotes d’associat.
Esperem hagi estat un respir i un reforç per poder ara continuar si més no amb més força i a treballar de nou per potenciar el nostre sector del disseny en aquesta era post-covid.

Per altra banda, comenta-vos també que durant aquests dies estranys hem estat tancant els serrells d’una col·laboració i conveni amb l’Editorial Experimenta; publicacions i revista de referència en el món cultural del disseny, per què pugueu obtenir un benefici en la seva adquisició via online. Espero sigui del vostre agrad, us la recomanem.

I per finalitzar, no oblideu que ben aviat i quan pugui ser viable, continuarem treballant per poder reunir-nos i celebrar el 40 aniversari de l’ADP, anomenat 20-20. Una celebració que no us podeu perdre!

Força, salutacions cordials i fins aviat.
Att, Manel Martínez i Espuny