Carta de la Junta Directiva

Benvolgut/da company/a,

Des de la junta de l’ADP volem comunicar-vos la nova organització de càrrecs després de la sortida del nostre anterior president, a més de fer-vos un petit avançament d’algunes novetats, amb les quals estem molt il·lusionats i que, esperem, us agradin tant com a nosaltres.

Gràcies, Abel

Primer de tot, volem donar les gràcies oficialment des de la junta a Abel de Benito, el nostre president que ens deixa; han estat molts mesos de renovar l’associació i molt de treball de fons, de vegades poc visible o gratificat. En aquest temps, hem assentat les bases i les eines per rellançar l’ADP centrant-lo, un cop més, en els valors de la promoció i defensa de la professionalitat del disseny sobre totes les coses. Volem mostrar tot el nostre respecte a la seva decisió, comunicar que entenem els seus motius pels quals, amb la seva marxa, deixa pas a una segona etapa de rellançament, molt més focalitzada en el contacte i la generació de serveis de valors per al col·lectiu; sempre des de la nostra visió estratègica i vocació de professionalitat.

Renovació de presidència

Joan Campderà es farà càrrec de la presidència en aquesta nova etapa. Amb una dilatada carrera professional com a dissenyador industrial, emprenedor i de gran vocació empresarial, és des de l’origen de la seva carrera, fa pràcticament 20 anys, soci de l’ADP i membre en diverses ocasiones de la junta.

Els càrrecs quedaran de la següent forma i es ratificaran o modificaran en assemblea general a final de l’exercici.

Joan Campderà – President
Manel Espuny – Vicepresident
Mariano Lesser- Secretari
Antònia Martínez – Tresorera
Oriol Ventura – Vocal
María Esteban -Vocal

Futur

Com avançàvem, tenim algunes novetats amb les quals estem entusiasmats.

Moments ADP: És un projecte que s’ha estat gestant en els darrers mesos i està a punt de sortir. Seran esdeveniments periòdics amb xerrades sobre la professió, tallers amb professionals, marques i proveïdors i, com a tancament, Networking & drinks. Estem convençuts de que seran la sensació d’aquesta primavera. Esperem veure-us a tots i a l’emergent col·lectiu del disseny.

Equip ADP: Després de molt de temps, tornem a comptar amb una persona que treballarà per a l’associació y ens brindarà molta energia i dinamisme. Ja us la presentarem properament.

Per últim, donar-vos les gràcies per avançat per la confiança, i us convidem a que participeu amb les vostres idees i aportacions en aquesta etapa plena d’acció i il·lusió, on la professionalitat del disseny torna a ser el focus i la missió de tots nosaltres.

Barcelona, a 3 de març de 2017

La junta.
junta@adp.cat


(Descarregar carta en PDF)