Barcelona Design Week 2016

La Barcelona Design Week (BDW), organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, és la cita anual del disseny, la innovació i l’empresa que, des de 2006, atrau professionals i empreses creatives que desitgen conèixer noves tendències, fer networking i compartir coneixements i projectes de temàtiques diverses.

Després de 10 anys d’èxit, la BDW s’ha consolidat com la cita ineludible de Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional, que reuneix als principals agents de la comunitat empresarial i del disseny. La darrera edició de la BDW va batre rècord d’assistència amb més d’11.000 persones.

Amb l’objectiu de celebrar la seva 11a edició, la BDW 2016 oferirà un programa d’onze dies, que combinarà activitats obertes a la ciutat, com ara exposicions, tallers, xerrades i tours, així com d’altres adreçades al públic professional i empresarial per tal de crear oportunitats de negoci i facilitar l’intercanvi de coneixement, com el Design is Future Congresstival, el Design4Food o els Workshops BDW, sessions pràctiques per conèixer diferents temàtiques relacionades amb l’àmbit del disseny; els Open Design Studios, itineraris per estudis de disseny de la ciutat de Barcelona; o una edició especial del PechaKucha.

A més, i després de l’èxit de participació de les darreres edicions, la BDW tornarà a oferir el BDW City, un programa de més de 40 d’activitats paral·leles organitzades per professionals, entitats, empreses i establiments que se sumaran a aquesta 11a edició obrint a la ciutat galeries, showrooms, botigues, escoles i altres emplaçaments.


Varis membres de l’ADP estaran presentant algunes d’aquestes activitats, us informarem puntualment.


Recordeu que els membres del Club d’Empreses BCD gaudiu d’entrades gratuïtes i descomptes exclusius per assistir a les activitats:

  • 40% de descompte al Design is Future congresstival (preu Club: 70 euros* / Normal: 120 euros*)
    (*accés a totes les conferències i a un workshop). Inscripció via web
  • Accés gratuït a les activitats organitzades per BCD (Preu normal: 5 euros).
    Prèvia confirmació d’assistència
  • Invitació gratuïta per a una persona a un dels Workshops BDW.
    Prèvia confirmació d’assistència


Encara s’està ultimant el programa, tot i que ja podeu veure els detalls d’algunes activitats, aviat podreu veure el programa complet.
Més informació a: barcelonadesignweek.com