Apunta’t a Disseny Mediterrani

La revista PAD de Palerm (Itàlia) convoca anualment els Premis Mediterranean Design que aquest any arriben a Barcelona de la mà de l’Associació de Dissenyadors Professionals. Així, l’ADP organitza l’acte de lliurament dels premis, l’exposició de les peces seleccionades i la jornada de debat Disseny en el desenvolupament dels països de la Mediterrània.

El lliurament de premis se celebrarà a la seu del carrer Montcada del Disseny Hub Barcelona el dijous 7 d’abril quan s’inaugurarà l’exposició dels projectes seleccionats entre els presentats a la present edició del concurs.

Aquesta és ja la segona edició del concurs internacional Design Mediterraneo/Mediterranean Design i en ella han participat dissenyadors d’Andorra, Xipre, Croàcia, França, Grècia, Itàlia, Israel, Líban, Iugoslàvia, Malta, Marroc, Portugal, Turquia i Espanya, a més de 8 provinents de països d’altres àrees: Bèlgica, India, Iran, Holanda, Rússia, Estats Units i Taiwan. Els candidats s’han dividit en tres categories: disseny de producte, disseny gràfic i fotografia. L’objectiu ha estat demostrar la seva capacitat per interpretar les transformacions que s’esdevindran i anticipar nous escenaris de vida en els països de la Mediterrània, evitant estereotips.

Finalment, l’exposició de les peces seleccionades pel jurat del concurs completarà la visió d’allò que en aquests moments està succeint en el món del disseny a banda i banda de la mar Mediterrània.

Activitats

Lliurament de premis
Lloc: Hall, DHUB (Montcada, 12)
Dates: Dijous 7 d’abril
Horari: 19:00 – 21:30h


Jornada Disseny en el desenvolupament dels països de la Mediterrània
La jornada complementa el programa, doncs està pensada per a debatre sobre la forma com el disseny pot ser útil per al desenvolupament dels països de la Mediterrània encara que sigui de manera diferent d’un país a l’altre. Així mateix es vol donar a conèixer les diferents realitats i maduresa respectiva en la utilització del disseny.

Lloc: Sala d’actes, DHUB (Montcada, 12)
Dates: Divendres 8 d’abril
Horari: 9:00 – 14:30h
Més informació: : Informació i inscripcions a ADP – Associació de Dissenyadors Professionals.


Exposició
Lloc: Hall, DHUB (Montcada, 12)
Dates: 08.04 – 26.04.2011
Horari: Dimarts a divendres de 11 a 19h. Dissabtes, diumenges i festius de 11 a 20h


Descarrega’t des d’aquí tota la informació al respecte!